Workshop - initiatie pottenbakken

 

Ontdek de pottenbakker in jezelf.

Wat mag je verwachten?

In deze workshop pottenbakken krijg je voeling met klei en de schijf. Stap voor stap leer je de klei centreren en maak je je eerste potjes.

Deze workshop is perfect voor wie nog nooit draaide en graag zou ontdekken of hij/zij een langere stage of lesreeks zou willen volgen.

Je krijgt les van een enthousiaste ervaren pottenbakster.  Er zijn slechts 7 plaatsen, dus mag je rekenen op individuele begeleiding.

Een drankje, sfeer en gezelligheid zijn troef in het gezelligste atelier van De Ensorgalerij.

Je beste potje bak ik af en glazuur ik voor je, zodat je een paar weken later je koffie of ontbijtje neemt uit je eerste eigen draaiwerk!

Duur 2h30

Kostprijs 75€

 

Zelf voorzien:  schort, badhanddoek, korte nagels

Deze workshop is perfect voor wie nog nooit draaide en graag zou ontdekken of hij/zij een langere stage of lesreeks zou volgen.

Data voorjaar 2023 staan online!

Webshop-update binnenkort met meer initiaties!

Reserveer je draaischijf via de webshop!

Indien u een factuur wenst, gelieve dit vooraf te melden en de correcte factuurgegevens door te geven.  Nadien facturen opvragen is niet mogelijk.

 

En nadien? Wie nadien gebeten is door de pottenbakmicrobe, kan op donderdagavond aan zijn eigen droomproject werken in de personal coaching. Wie zich wil laten onderdompelen in heus een kleibad, kan kiezen voor een intensieve driedaagse draaistage. basistechnieken.

 

workshop pottenbakken
eerste potjes uit de oven