Aan het draaien

Pottenbakken zomer 2021

We hopen op een stralende zomer!

 

Reeks 1: Beginners 12, 13, 14 juli

Reeks 2: Beginners 19, 20, 21 juli (VOLZET, wachtlijst open)

Reeks 3: Beginners plus 22, 23, 24 juli

 

Inschrijvingen zijn open!

Reserveren: mail naar depottery@gmail.com

 

Initiatie pottendraaien

Ontdek de pottenbakker in jezelf en leer tijdens deze 4 uur durende workshop de basistechnieken van het pottenbakken.  Je wordt hartelijk ontvangen in het gezelligste atelier van de streek. Je krijgt individuele begeleiding in een kleine groep.  Natuurlijk ontbreekt de koffie met het koekje niet! Nadien werk ik alles met de grootste zorg af en enkele weken later ga je “preus lik fjirtig” naar huis met je eigen werk!

Deze workshop geef ik privé voor jou en 5 vrienden. Een paar keer per jaar kun je individueel intekenen. Schrijf je in op de nieuwsbrief om als eerste de data in je mailbox te krijgen.

pottenbakster at work
42146054_576033232799446_8091959539487735808_n

Cursus pottenbakken

Op geregelde tijdstippen kun je zelf aan de slag met de draaischijf.

De driedaagses zijn geschikt voor iedereen die zijn draaitechniek wil verbeteren. Je krijgt les in een kleine groep, maximum 6 deelnemers, je kunt dus rekenen op een individuele begeleiding.  De stages zijn zowel voor beginners als gevorderden, ieder krijgt begeleiding op eigen niveau, samen bekijken we hoe we jouw draaitechniek kunnen verbeteren.  Je krijgt les van een ervaren pottenbakster, die met veel goesting haar passie deelt.

Hoe inschrijven voor een driedaagse stage?

Stuur een mailtje naar depottery@gmail.com.

Je krijgt bevestiging indien er nog plaats is.

Je inschrijving is pas definitief na betaling van het lesgeld.

Indien je de cursus annuleert 1 maand voor aanvang, rekenen we een administratieve kost aan van 50€. Annuleer je minder dan één maand voor het begin van de cursus? Enkel als iemand die op de wachtlijststaat je plaats kan innemen, betaal ik je inschrijvingsgeld terug verminderd met 50€ administratiekosten.

Kleikot - Bakservice - Verhuur draaischijven

Het is mogelijk om een draaischijf per week te huren. Bel of mail om de voorwaarden en beschikbaarheid.

Nood aan een pakje klei maar geen zin om ver te rijden? Er is steeds klei van Hins en Witgert op voorraad. Bakservice voor cursisten.