Aan het draaien

Pottenbakken 2021

Momenteel zijn alle stages volzet en staan er geen nieuwe stages op de planning.

Schrijf je in op de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe draaistages.

Initiatie pottendraaien

Ontdek de pottenbakker in jezelf en leer tijdens deze 4 uur durende workshop de basistechnieken van het pottenbakken.  Je wordt hartelijk ontvangen in het gezelligste atelier van de streek. Je krijgt individuele begeleiding in een kleine groep.  Natuurlijk ontbreekt de koffie met het koekje niet! Nadien werk ik alles met de grootste zorg af en enkele weken later ga je “preus lik fjirtig” naar huis met je eigen werk!

Deze workshop geef ik privé voor jou en 5 vrienden. Een paar keer per jaar kun je individueel intekenen. Schrijf je in op de nieuwsbrief om als eerste de data in je mailbox te krijgen.

pottenbakster at work
42146054_576033232799446_8091959539487735808_n

Cursus pottenbakken

Op geregelde tijdstippen kun je zelf aan de slag met de draaischijf.

De driedaagses zijn geschikt voor iedereen die zijn draaitechniek wil verbeteren. Je krijgt les in een kleine groep, maximum 6 deelnemers, je kunt dus rekenen op een individuele begeleiding.  De stages zijn zowel voor beginners als gevorderden, ieder krijgt begeleiding op eigen niveau, samen bekijken we hoe we jouw draaitechniek kunnen verbeteren.  Je krijgt les van een ervaren pottenbakster, die met veel goesting haar passie deelt.