Pottenbakken voor niet-beginners

In drie opeenvolgende dagen tillen we je draaitechniek op naar een niveautje hoger.

Hier draait het niet om productie, maar techniek. Je klei volledig op draaien, vormen en hun hoeveelheden inschatten, gelijk draaien, binnenvorm vs buitenvorm, handposities, ergonomie, maar ook een potje koffie.  Een waaier aan inspiratie om het nieuwe schooljaar gewapend met techniek en inspiratie te beginnen.

In deze cursus pottenbakken focussen we op hoger, beter, fijner. We draaien objecten in allerlei vormen en groottes.

Dag 1 en 2 draaien we door, dag drie draaien we af en werk je je potten af tot ze klaar zijn voor het bakproces.

 

cursus pottenbakken oostende
pottenbakken aan zee
zomerstage pottenbakken

ZOMERSTAGES

Er zijn maximaal 6 cursisten waardoor de persoonlijke ruimte voor vragen maximaal is.  Je kunt reeds 500 g min of meer vlot centreren, optrekken, vormgeven en afdraaien.

 

Foodlovers Class

We blijven bij het thema "eten" voor deze cursus. We maken allerlei keukenhebbedingen die niet in de kast thuishoren, maar een mooi plekje in je keuken krijgen. Lookpot, zoutpot, lepelpot, vazen en kannen voor verse bloemen, kruidenpotjes, grote en kleine borden, u vraagt, wij draaien.

Koop je ticket in de webshop

24 - 25 - 26 juli

9.30 - 16.30h

 

 

 

Cereal killer Class

We starten de dag met een goed ontbijt. In deze driedaagse voor niet-beginners gaan we aan de slag voor de ontbijttafel. Tassen met oren, bordjes, suiker- en of boterpotjes, een thee of koffiekan en om het geheel af te werken een vaasje voor wat veldbloemen.

Je leest het, voor ieder wat wils, dus een enorme waaier aan technieken en massa's tijd om te oefenen waar jij zin in hebt. In deze cursus werken we vraag-gestuurd.  U vraagt, wij draaien.  Ieder werkt op eigen niveau.

Koop je ticket in de webshop

7 - 8 - 9 augustus

9.30 - 16.30h