Interieur

Vazen in keramiek zijn praktische, krachtige objecten met een verhaal. Vazen zijn altijd een dankbaar iets om in huis te hebben. Met een bloem fleuren ze de kamer in een oogwenk op, maar ook als losstaand object zijn ze een decoratief element in uw huis.

Na een bewogen jaar kiezen we volop voor rust en eenvoud, rustige, aardse kleuren, zachte tinten.

De vazen en cachepots zijn allemaal unieke handgemaakte stukken. Je kunt ze gebruiken voor planten of een vers boeket.  Met een prachtig boeket droogbloemen heb je zonder twijfel erg lang genot van een unieke decoratieve eyecatcher in uw interieur.

Een aantal decoratieve vazen vind je in de webshop, maar er is een groter aanbod in het atelier. Aarzel niet om langs te komen en dàt stuk uit te  kiezen dat perfect in uw salon past.

 

Boeket droogbloemen in kan
verlichtingsarmatuur porselein

Porselein verlichting

Met het porseleinen lichtarmatuur 'O' van De Pottery haal je meteen een topstuk in huis.

Het lichtarmatuur haalt zijn kracht uit de strakke lijn en simpele maar weldoordachte vorm. Het armatuur komt het best tot zijn recht wanneer een drietal pendels in groep samenwerken.

De subtiele lichtdoorlatendheid van porselein geeft een speels effect. Het zijn de sporen van mijn handen die na het bakken in het porselein zichtbaar worden.

 

Citaat

Heb je een vraag of wil je jouw project bespreken?

Aarzel niet om contact op te nemen.