Handmade keramiek

handmade keramiek servies pottenbakken atelier Brugge Beernem

Atelier De Pottery

‘Handmade’ is zo aantrekkelijk omdat het net dat tikkeltje meer uitstraalt.  Elk stuk gebruiksgoed van De Pottery werd gemaakt met de nodige aandacht.  Elke vorm werd volgens de regels van de kunst gedraaid op de pottenbakkersschijf.   De stukken worden op maat afgewerkt, glazuren zijn ontwikkeld in eigen atelier.  Ambachtelijk werk, met kennis van zaken, combineren met het onderzoek naar nieuwe mogelijkheden (glazuren), het aftasten van grenzen, … Klei is een oneindig fantastisch medium om mee te werken.

 

Dagdagelijks servies

In De Pottery Store is er steeds een assortiment gebruiksgoed op stock.   Je kunt er terecht voor tassen, bekers, borden, kommen, maar ook vazen of sierpotten en urnes behoren tot het assortiment.  Je kunt er gebruiksgoed in steengoed of porselein vinden.  Alle keramiek is op hoge temperatuur gebakken en vaatwasbestendig.   Een mooie kom als cadeau om te geven, of een koffietas voor jezelf om dagdagelijks van te genieten?  De keuze is aan u!

Voor specifieke wensen, nodigen we je graag uit om langs te komen.  Aarzel niet ons te contacteren, we zetten graag speciaal voor jou de deuren open. De Pottery is gelegen in Beernem, tussen Brugge en Gent, en ligt op 5 minuten rijden van de E40.

Je bent van harte welkom!

Keramiekmarkten

Dit jaar kun je me ook vinden op de keramiekmarkt van Raeren,  7 en 8 september 2019 en op de keramiekmarkt van Edingen op 28 en 29 september 2019.  Ik kijk er alvast naar uit en hoop je daar te mogen begroeten!

Webshop

Een aantal stukken gebruiksgoed van De Pottery kun je vinden bij de webshop van Mijn Object.

 

Keramiek om te koesteren